Ga naar de inhoud

Verantwoord

Zowel op technisch vlak, alsook op relationeel vlak opereren wij zo verantwoord mogelijk. We werken zoveel mogelijk samen met duurzame partners in de keten, die milieu en CO2-reductie met dikke letters in de agenda hebben staan, evenals veiligheid voor personeel en omwonenden. Ook richten wij ons op duurzame relaties. We bouwen immers aan morgen in alle opzichten. Langdurige en gelijkwaardige relaties zijn in onze ogen de sleutel tot kwaliteit en continuïteit binnen samenwerkingen in de keten. Mens en milieu voorop!

Verbinding

Wij zijn verbinders van het eerste uur. Dat zit in ons DNA. Of het nu gaat om geavanceerde leidingsystemen onder de grond, complexe ontwerpen bij elkaar brengen of de juiste mensen aan elkaar linken, wij weten altijd van A naar B te komen. Dit doen wij vanuit ons kantoor in Meppel. Met een gedegen en enthousiast team aan engineers, projectleiders, werkvoorbereiders, lassers en fitters, doen wij dagelijks ons uiterste best om op elk complex vraagstuk een passend antwoord te geven. Geen uitdaging gaan wij uit de weg.

Sterk

We leveren op landelijk niveau een hoge kwaliteit en service – met veiligheid boven alles – en vormen hiermee een solide en betrouwbare partner binnen de keten en richting onze opdrachtgevers. Van Voskuilen Industrie staat voor gelijkwaardige en duurzame samenwerkingen op de lange termijn.

Sociaal

Bij ons werk je in een fijn team in een vlakke organisatie. We zijn altijd in voor een gezellig praatje, maar we houden elkaar wel scherp. Hard op de zaken, maar zacht op de relatie, ook naar buiten toe. Maar plezier in je werk hebben, dát vinden wij belangrijk en stralen we graag naar onze klanten en partners uit.

Innovatief

De ontwikkelingen binnen de infrasector zijn constant in beweging. Bij Van Voskuilen Industrie staan wij niet graag stil en volgen wij deze ontwikkelingen op de voet. We kijken altijd uit naar nieuwe, duurzame initiatieven en proberen onze diensten en producten daarop af te stemmen om tot een nog beter eindresultaat te komen.

Onze verbindende factor

We maken deel uit van de Van Voskuilen Groep, het in 1964 opgerichte familiebedrijf met meer dan 500 werknemers. We werken dan ook vanuit dezelfde kernwaarden van Van Voskuilen; Sterk, Sociaal en Innovatief.

Neem contact op

Vooruitstrevend

We hoeven echt niet het beste jongetje van de klas te zijn, maar streven daar wel naar. Innovaties binnen de branche ontgaan ons niet. Waar mogelijk haken wij aan en werken we graag met de laatste noviteiten. We zijn altijd op de hoogte van de actuele wet- en regelgevingen en komen daarom tot de meest kwalitatieve, veilige en duurzame oplossingen. Zeker binnen de huidige energietransitie die om de nodige creativiteit, kennis en verbeteringen vraagt.

Veiligheid

Een wezenlijk onderdeel binnen al onze werkzaamheden is wel het stuk veiligheid, want veiligheid boven alles. Vooruit, cliché, maar zeer relevant! Bij Van Voskuilen Industrie krijgen wij dagelijks te maken met risicovolle situaties. Niet alleen op de projectlocatie, maar ook bijvoorbeeld in onze werkplaats en tijdens transporten. Veiligheidsrisico’s liggen altijd op de loer en dat begint bij ons al bij een hete kop koffie uit onze automaat. Een ongeluk zit in een klein hoekje zeggen we altijd maar. Wij doen niet ‘ff wat’, maar werken zo veilig mogelijk, zodat onze collega’s, maar ook partners die aan onze projecten meewerken aan het eind van een werkdag weer heelhuids en gezond thuiskomen.

Safety first

Ons personeel is dan ook VCA (VOL) gecertificeerd en bezit een flinke portie kennis over veiligheid, gezondheid en milieu met de daarbij horende wet- en regelgevingen. Daarnaast zijn wij als Van Voskuilen Industrie in het bezit van VCA-P, waardoor wij ook binnen de petrochemische industrie de juiste veiligheidswegen weten te bewandelen.

Bouwteams

Het werken in bouwteams is ons niet vreemd. We gebruiken elkaars kennis en expertises, waardoor we een ontwerp maken dat realiseerbaar is, voorspelbaar gebouwd kan worden en waardoor de omgeving zo minimaal mogelijk hinder ondervindt. Niet vanuit eigenbelang werken, maar vanuit projectbelang.

We zijn betrokken in alle fasen van een project. Werkzaamheden en processen stemmen wij graag zo duidelijk mogelijk af, waarbij openheid en transparantie de twee sleutelwoorden vormen. Samenwerken en de neuzen dezelfde kant op, zodat het hele proces van ontwerp tot realisatie zo effectief en efficiënt mogelijk verloopt. Daarbij is een goede afstemming van materiaal, productie en de inzet van transport en materieel cruciaal, waardoor een project zo duurzaam mogelijk gerealiseerd wordt.